▲ HALLOWEEN ▲

 

NEW

Har fixat ihop ny header och design. Om du inte ser det klicka F5!

STOCKHOLMS INKÖPEN ▲

 
Detta var vad jag fick med hem igår. Allt kommer ifrån H&M fast sista plagget var från secondhand (som egentligen kom från H&M). Önskar att jag hade hittat lite andra plagg på andra affärer , och det var så mycket annat man ville se också i stockholm men vi får se andra ställen nån annan dag ;)

STOCKHOLM

Har varit i stockholm hela dagen med en kompis och hennes familj. Vi var i framme ungefär vid halv 11 sen efter många timmars shopping och några pauser var vi helt slut i kroppen. Kom hem för ett tag sen och jag visar vad jag köpte imorgon. Men nu väntar sängen!

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

Följ mig gärna på instagram! jjuliajjohansson
 
 
Måndag idag och jag har legat hemma sängliggandes. Igår hade jag magknip hela dagen och har haft det fram tills nu men alldelles nyss så släppte det och nu mår jag kanon! Det blev nästan så illa att vi skulle till sjukhuset men som tur är så mår jag bra nu. Vilket är riktigt bra eftersom jag och vännen min drar till Stockholm imorgon!
 

VART JAG ÄN GÅR ▲

 
Helt klart bästa låten just nu!
 

KYLIG MORGON


Imorse var det -7 grader och var tvungen att passa på att ta några frostbilder!
 

NYTT FRÅN STADEN


HOPPSAN

 
Igår kväll tappade jag mobilen under tjejkvällen. Och den låg tydligen på vägen hos kompisen som vi var hos igår. Jag tappade den tydligen på vägen och en bil måste ha kört över den. Så nyss var jag hos henne och hämtade den men den funkar inte som jag trott. Aja , får andvända min gamla mobil ;) Idag blir det nog marieberg och kolla runt lite med mamma , pappa & lillebrosan. 
 

GIRLS NIGHT ▲

Efter praon följde vännen min med mig hem. Vi köpte en massa gott , åkte hem och fixade oss sedan åkte vi iväg till tjejerna för att fira en kompis som nyss fyllt 15. Vi åt pizza och spelade just dance. En av mina kompisar berättade även en sak som fick mig att gråta och nästan slå ihjäl henne , är så sjukt avundsjuk men glad för hennes skull. Nu när jag kom hem var jag verkligen tvungen att gråta ut all avundsjuka. Men äntligen höstlov!

SNART FALLER LÖVEN BORT OCH VINTERN VÄNTAR ▲

Vad som har varit bäst med hösten hittills:
 
Alla löv
 
Fösta riktiga frosten
 
 
dom lyckade plåtningarna
 
 
Alla muggar med varm choklad
 
 
Stickade tröjor
 
 
Och mysiga täcken
 
 

TORSDAG

 
ear-cuff från ur&penn 10 :-
 
Efter dagens arbetspass på Rusta mötte jag upp en kompis så kollade vi runt efter presenter till en kompis som vi ska fira imorgon med tjejerna. Slog nyss in paketet sedan fyndade jag även en ear-cuff. Det har även snöat på stan idag och andra ställen omkring. Såg dock  inte snön utan bara statusar från facebook;)
 

PERFECTION ▲


FÖRSTA PRAODAGEN AVKLARAD

reprisbild
 
Som rubriken säger så är nu första praodagen avklarad. Fick först stå och plinga på fel dörr imorse , skärde mig ganska illa med en kniv , packade upp en massa varor , lunchade med mamma på ett café sedan mer uppplockning av varor. Men ändå en riktigt bra dag , mycket bättre än praoen jag hade i mars. Men är sjukt utmattad. Och nu väntar lite bakning av chokladmoussé!
 

KLÄDCOLLAGE▲

 
 
 
 
Några snygga klädcollage från http://lillalie.se/
 

EN JOBBIG MORGON

 
H&M 99 :- 50 :-
 
Imorse när jag kom fram till min prao (creperiét , ett café). Då knackade jag på deras dörr men ingen öppnade. Så jag ringde min handledare som sa att jag inte alls hade varit hos dom och bestämt att jag skulle praoa där (vilket jag gjorde). Hon la bara på luren. Då tröst-shoppade jag en tröja , åkte hem och har nyss varit på skolan och bestämt en ny praoplats på Rusta. Inte alls jobbig morgon?
 

BLACK/WHITE

 
fixade ihop en gif lite snabbt , visste inte riktigt hur jag skulle göra den så testade bara med en sommarbild på mig ▲
 

SJUKT ROLIGT▲

 
en regning höstbild jag knäppte igår
 
Hade en riktigt rolig kväll igår med min fina vän. Och imorse åkte vi iväg och åt frukost på pizzerian. Kom nyss hem och är så hes i rösten från allt skratt. Så nu ska jag bara försöka vila upp mig inför morgondagen! ;) 
 

SATURDAY NIGHT

 
 Sitter just nu i sängen med vännen min och snart blir det filmmys. Hungergames och taken blir filmerna ;)
 

LITTLE BIRDS▲

en arkivbild som jag redigerad igår ▲
 
 
Vaknade imorse av att jag hörde regnet knastra mot fönstret. Senare åker jag till en kompis och spenderar natten där. Hoppas vädret blir lite bättre då om vi ska fota. Hoppas ni får en bra lördag!
 

FINALLY ▲

 
 
Nu helg , nästa vecka prao sen höstlov. Kan det bli bättre? ;)
 

LIFE IS LIKE A FAIRYTALE , YOU NEVER KNOW WHAT TO EXPECT


HOME & SICK

morgonbilder
 
Har legat och vridit på mig inatt med halsont. Så när jag vaknade tidigt imorse så kändes halsen riktigt rostig så jag stannade hemma idag. Har bara legat framför tv:n med tända ljus , skvallertidning och halstabletter. 

ÄNNU EN FÖRKYLNING

halstabletterna är min bästavän just nu
 
Fick en jobbig förkylning för några veckor sen och nu har jag lyckats fått något nytt virus. Jätteont i halsen så fort jag äter eller pratar och är lite svullen i halsen. Men hoppas det går över snart eftersom på måndag börjar praon. Ska iallifall värme en mugg oboý snart och hoppas att det blir lite bättre. 

SVARTVITT

 
morgonbild!
 
 

WANTIES FRÅN GINATRICOT


LITTLE STARS

 
redigerat: av lillebrosan
 
 
Den skönaste känslan som finns måste nog vara att komma hem från en
lång skoldag. Byta om till mysbyxor , en oversized t-shirt och en slarvig tofs. 
 
 Har inte så mycket att uppdatera om. Skolan flyter på som det ska , ska bara plugga ikväll. Det är bara några skoldagar kvar  , sedan prao & höstlov. Längtar riktigt mycket till höstlovet!
 

jag går i vinterskor på hösten , alltid förberedd för storm.


DONUTS


MER BILDER FRÅN IGÅR

 
Bilderna jag la upp igår var som sagt tagna med  canon EOS 550D , dessa var tagna med min NIKON D3100

LÖRDAGSBILDER

bilderna tagna med kompisens canon EOS 550D
 
Var som sagt på öppet hus imorse på it-gymnasiet , nu vet jag att jag helt säkert kommer att söka till dit som förstahandsval. Nu sitter jag hos vännen min. Vi har nyss varit ute och fotat en massa i höstkylan. Nu blir det filmmys!
 

ÖPPET HUS , IGEN

Ännu mer reprisbilder!
 
Klev upp klockan 08.00 , väldigt tidigt för en lördag. Men vid halv 10 ska jag åka till staden med mamma för att gå på öppet hus på it-gymnasiet. Sedan så blir det lördagsmys med en kompis. 
 
 
Fixade ny design igår , den är bara tillfällig klicka F5 om du inte ser den!
 
 

EN KALL MORGON

 
 
Passade på att gå ut vid klockan 7 imorse för att fota lite frostbilder!
 
 
 

SJUKLING

 
 
Åkte hem lite tidigare från skolan , hade jättemycket mensvärk och frös så jag nästan darrade. Så när jag kom hem kröp jag ner under täcket och sov några timmar. Hade tänkt att fredagsmysa med en kompis idag men nu spenderar jag resten av fredagen under täcket istället.
 
 
 
 

IT-GYMNASIET

reprisbild
 
Jag var som sagt på öppet hus ikväll i skolan. It-gymnasiet verkar verkligen passa mig med design/media inriktning. Och andrahandsvalet blir nog media estetik på Risbergska. Känns verkligen bra att jag verkligen hittat något som passar mig
 
 

LITE AV DAGENS ▲

 
Det var riktigt kallt ute idag så kunde passa på att ha en stickad tröja och jeansväst. Ikväll är det gymnasium information på skolan. Även fast jag typ redan vet var jag vill gå någonstans så ska jag ändå lyssna lite. Fredag imorgon , längtar ▲
 

PRINS CASPIAN

dags för lite filmmys till filmen narnia prins caspian , och dregla lite till caspian!

FROST

reprisbild
 
Imorse var marken täckt med frost och det var 0 gradigt. Jag hade även på mig tjocka vantar när jag skulle cykla till skolan. Välkommen hösten/vintern?
 

TISDAG▲

 
Har varit på gymnasium-mässan nästan hela dagen. Fick mycket behövlig information. Jag vill verkligen gå på it-gymnasiet design/media. Det verkar som en bra skola och linje! Så jag tror nästan det blir förstahandvalet. Sedan så blev det lunch på Max med några , och blev fotad av John bauer gänget. 
 
 

GYMNASIUM

 
Tände nyss några ljus och bläddrade igenom gymnasium katalogen. Känner mig helt vilse , jag var så säker först att jag ville bli fotograf eller åtminstonde gå media. Men nu vet jag inte alls längre. Är lite sugen på bagerska men jag vet verkligen inte. Tur att det är gymnasium-mässa imorgon!
 

FYRA SOMMARBILDER

 
Jag letade fram några sommarbilder som jag och min vän tog med hennes systemkamera , en Canon. 

FÖR KALLARE DAGAR ▲

 
 
Glömde visa dessa vantar som jag även fick med mig hem i torsdags. Perfekta för kallare dagar!
 
 
 

HÖST PLÅTNING

 
Tog cykeln bort mot fälten. Det kändes som om jag cyklade i en evighet och det blåste jättemycket. Men fick några bra bilder ändå!
 
 

START YOUR DAY WITH A GOOD BREAKFAST ▲

 
Började dagen med frukost på sängen , haha ostbågar. Men sen så fixade jag en lite bättre frukost ;) Resten av dagen vet jag inte vad som händer , får se vad denna lördag har att erbjuda!
 

SVAREN - FRÅGESTUND

Hur gammal är du? Jag är 15 vårar
 
Drömjobb? Jag har länge velat bli fotograf men nu är jag inte så säker längre , något inom media eller bagerska skulle vara kul :) svårt nu inför gymnasievalet!
 
Favorit stad? Göteborg är en riktigt trevlig stad!
 
 
Vad har du för kamera? Nikon d3100
 
Var redigerar du dina bilder? Jag redigerar nästan alla mina bilder i http://www.befunky.com/ annars om jag gör lite mer avancerat så blir det photoshape
 
Vart bor du? Odensbacken , en liten ort utanför Örebro
 
Vad är det bästa du vet? Bara ha kul med nära och kära , sötsaker , justin bieber , nöjesfält och mycket mer!
 
Din favoritidol: Justin bieber helt klart ;)
 
 
Är du kär just nu? Nix
 
Har du något förhållande just nu? Nej :)
 
Vad är din största dröm? Att när jag är 90 år gammal så blickar jag tillbaka på livet och inser att jag haft ett riktigt bra liv!
 
Vem är snyggast i One direction? Harry styles
 
Ditt favoritminne? Oj , svår fråga! men typ alla gångerna då man skrattar så mycket att man nästan kissar på sig. Härligaste känslan!
 
Drömresa? New york , helt klart!
 
 
 
 Favorit serie? Andra avenyn och sex and the city!
 
Det pinsammaste som har hänt dig? Svår fråga , jag brukar inte bry mig så mycket om vad som är pinsamt eftersom jag är väldigt pinsam själv och gör alltid pinsamma saker haha. Så jag vet nog inte!
 
Favorit film? Alla harry potter filmerna , sex and the city filmerna , hunger games , new years eve , allt för min syster. Det finns så många bra!
 
Ditt favorit klädesplagg i garderoben? mitt JB linne , bästa fyndet ;)
 
 
 
 Hur länge har du bloggat? väldigt länge , har bytt mellan typ 1000 bloggar från 6an. Denna blogg har jag haft sen i mars men jag raderade alla tidigare inlägg när jag fick min systemkamera. Då blev det till en mer fotoblogg!
 
Vilket gymnasium går du på? Jag går i 9an , men ska snart välja gymnasium!
 
Vad heter din kille? Jag har ingen pojkvän ;)
 
Hur lång är du? Endast 1.50 cm
 
 Tre bästa vänner? Kan nog inte peka ut tre ''bästa vänner''. Mina tjejkompisar är typ alla som mina bästa vänner på olika sätt ;)
 
 
Har du några husdjur? Vi har en liten guldhamster på äldre dagar här hemma ;)
 
Hur många mobiler har du haft? 3 st 
 
Vad är din favoritmat? min kycklingwok utan grönsaker endast avokado!
 
Vad är ditt favorit motiv att fotografera? Männsikor och natur :)
 
Favoritminne från en höst? Vet inte något favoritminne men alla höstar är så mysiga med en massa muggar varm chocklad , filtar och höstfärgerna!
 
 

NOBODY'S PERFECT BUT YOU ARE , TO ME

 
Efter skolan åkte jag och en kompis in till staden. Vi kollade mest runt , fick med mig hem lite underkläder. Jag pratade även med min nya handledare om praon. Kom hem för en stund sen. Hoppas ni haft en bra torsdag!
 
 

COLLAGE

Satte nyss upp alla bilderna som jag fick hem igår , blev riktigt nöjd med uppsättningen. Så roligt att man kan titta på minnen varje dag.
 
 

ONSDAG

reprisbild
 
Det blev en riktigt jobbig skoldag idag , vi skulle ringa efter praoplatser. Jag fick ringa ungefär 60 samtal. Jag skojar inte när jag säger 60 st. Men när jag skulle göra sista försöket här hemma så ringde jag Creperiet , ett café/resturang ställe i Örebro. Den praoplatsen fick jag , ska bara prata med henne imorgon på cafét. Happiness!
 
 

KLADDKAKA


Igår bjöds det på kladdkaka med smält vit choklad på toppen för att fira bröllopsdagen. Den blev riktigt god!
 
 

FOTON

 
Fick hem mina 55 framkallade bilder idag. Jag blev förvånad över hur fin kvaliten var. Jag kommer att visa när jag satt upp dom på väggen!
 

H&M


1 OKTOBER

morgonbilder

Kom hem från skolan för ett tag sen. Och idag firar mina föräldrar 18 år som gifta. Så det ska firas lite ikväll :)
 
 

RSS 2.0