BLONDA SLINGOR

 
 
Köpte lite hårfärg från ica förut. Slingade håret för några månader sen och färgen sitter fortfarande kvar. Så ska slinga det igen innan skolstarten. Det stod mellan blonda slingor och rött hår , har haft rött hår många gånger. Men en kompis sa att jag skulle köra på blonda slingor igen!

NEW SWEATER

Bytte den här stickade tröjan mot min virkade klänning jag köpte från ginatricot (ni ser den på några inlägg under). Jag älskade den virkade klänningen men den passade inte så bra på mig. Och den såg mycket finare ut på min kompis så vi bytte. Är nöjd över min stickade tröja , dock så ser jag väldigt stor ut i den. Men det är väldigt mysig så det spelar ingen roll!

MÅNDAG

Är hemma hos en kompis just nu. Vi har fotat , solat lite på bryggan och nu tar vi det bara lugnt. Vädret är jättefint idag , soligt fast lite molningt. Hoppas ni får en fin dag!
 

NECKLACE

 
Fyndade detta halsband idag hos en gammal farbror som skulle flytta och hade rensat en massa saker.  5 riksdaler fick jag den för!
 

Q/A

Det har varit några som undrat vart jag tittar på andra avenyn avsnitten. Och jag ser dom på swefilmer.com , en superbra sida! På vänster sida står det kategorier. Och längst ner står det tv-serier. Och längst ner på den kategorin står det andra avenyn. Just nu finns bara säsong 1 , men hoppas mer avsnitt kommer! 

13.18

Ursäkta att jag inte har så mycket att skriva om nu på bloggen , för jag har mått dåligt nästan hela veckan och har världens mensvärk nu också. Så hoppas ni förstår om bloggen är lite tråkig nu!
 

NYTT

 
Snart ska jag sätta på ett par avsnitt av andra avenyn. Hittade det på en sajt igår där man kan se alla avsnitten gratis utan att ladda ner. Jag såg andra avenyn när det sändes på tv:n för längesen. Och har längtat så sjukt mycket att se alla avsnitten en gång till. Och till er alla som inte sett dom , titta på dom! Man blir verkligen beroende. Så himla bra. 

EN TRIPP TILL M-BERG

 
 
Tog en tripp till m-berg med mamma och lillebrodern. Kameran fick också följa med för att ta några bilder utanför odensbacken. Kom nyss hem och fick med mig 2 inköp. Om ni kikar in lite senare så ligger inköpen uppe!
 

HÖSTOUTFIT

 
Och nej , jag går inte klädd såhär idag. Det är för varmt för 4 lagersklädsel. Men tänkte visa en alternativ sommarkväll eller höstoutfit. 

25/27 GRADER

Det har varit så sjukt härligt väder än sålänge. Typ 25-27 grader och strålande sol. Började morgonen med att ligga ute och steka , lite mer färg sen Grekland fick jag. Är riktigt badsugen nu fast jag redan duschat i kallvatten två gånger idag. Hoppas det är lika fint väder hemma hos er!

B/W


PRETTY LITTLE FLOWER

 
Har inte mått så bra de senaste dagarna och gör inte det idag heller. Så bloggen kommer stå lite still i några dagar nu. Men några inlägg kommer upp , håll utkik!

COZY

Sov bort förmiddagen och har bara varit så sjukt trött hela dagen. Ska nu mysa med tända ljus framför någon film eller liknande. Godnatt på er!
 

CLOTHES

h ö s t m o d e f r å n - http://fashionink.se/
 
Älskar sommaren. Men kan inte hjälpa att jag längtar lite till hösten. Inte det regniga och slaskiga vädret. Utan alla snygga kläder som används då. Stickade tröjor , skinnjackor , svarta jeans och snygga skor. Och nu börjar allt till hösten komma ut till affärerna , outfiten på bilden skulle jag inte ha något emot!

GODASTE GLASSEN

 
Kom hem för några timmar sen. Fick säga adjö till min vän som åker till Norge imorgon. Innan det så var vi ute vid sjön och badade i väldigt kallt vatten. Och när jag kom hem fick jag uppleva världens godaste glass! 

SÖNDAG

Sitter just nu och kikar lite på några nya bloggar jag hittat. Man får så mycket inspiration. Vid klockan 12 sticker jag till en kompis och stannar där i några timmar. Hoppas att solen tittar fram senare så vi kan sola. Hörs senare!
 
m o r g o n b i l d e r

18.48

Har inte varit på humör för bloggen idag. Har bara varit uttråkad och nästan lite ledsen. Har ingen aning varför. Brukar oftast vara på gott humör. Aja , typ hormoner och sånt. Men kvällen blir nog bättre. Äta gott och ha lite mini-sex and the city marathon. 
 
en fin bild jag fångade för några kvällar sedan. 

WATER BUBBLES


SOM EN VARM SOMMARDAG

Vädret var så sjukt underbart igår och idag med , hoppas det håller sig såhär! Mår inte så bra idag. Därför blev dagens planer inställda. Men det är bara att göra det bästa av situationen. Det står 6 liter jordgubbar på bordet  så det blir dagens positiva sak. Hoppas ni får en lite bättre fredag än jag!
 
m o r g o n b i l d 

VINÖN

 

SOMMARDAG

 
Ska snart åka en liten roadtripp till vinön med familjen. Tar med mig kameran så hoppas att få många foton. Bjuder på en liten halvdålig outfit. Försökte fota utomhus men ljuset var inte på min sida. Och shortsen sticker ut jättemycket där framme så det ser lite konstigt ut. Hörs!

H&M HÖSTMODE

 
 
 
Detta är bara några av de snygga plaggen som nu kommit ut att köpa på nätet från H&M's höstkollektion. Hoppas det har kommit ut i butikerna också! Ska nu titta på några avsnitt av Sex and the city sedan krypa ner i sängen , ska upp tidigt imorgon. Godnatt!

H&M AUTUMN SEASON 2012

 
Lyckan som uppstår när denna fina H&M katalog väntade i brevlådan. Höstmodet hos H&M ligger tryggt iår. Verkligen fina kläder!
 

MY MORNING

Min morgon började med ett varmt och skönt bubbelbad. Sedan blev det en ''bärig'' frukost. Efter det så lyckades jag fota en fjäril på altanen. Har inga planer för dagen med ska försöka städa rummet och rensa kläder , vi hörs!

BLUEBERRY MUFFINS

 
 
Visst ser dom smaskens ut? :) dom bara smälte i munnen. Min mamma , hon kan verkligen baka!
 

BILDER FRÅN IGÅR KVÄLL


MYS

Sitter just nu hos min fina vän. Vi har fotat väldigt mycket , fast inte så många av bilderna blev bra när vi var utomhus. Senare blir det filmmarathon. Vi har valt ut en massa bra filmer. Bjuder på några bilder iallifall!
 

LITTLE FLOWERS

Dagen startade med en väldigt god frukost. Färska blåbär som vi plockade för några dagar sen , rostat bröd och oboý. Om några timmar drar jag mig ner mot ica för att köpa onyttigheter och hyra en film. Sedan åker jag till en kompis och spenderar natten i hennes stuga. Dock så har det blåst mycket inatt , hoppas det inte gör det ikväll också!
 
photo: Nikon D3100
 

~

Har varit ute en snabbis och fotat lite med min nya kärlek. Innan det så gjorde jag en smaskig kycklingwok. Nu ska jag sätta på någon bra film att mysa till!
 
photo: Nikon D3100
 

TRYING MY CAMERA

 
 
photo: Nikon D3100
 
 

ÄNTLIGEN MIN

Detta måste nog vara den lyckligaste dagen i hela mitt liv! Idag har jag fått min första systemkamera , en Nikon D3100.  Den funkar precis som den ska och jag är helt förälskad i den. Kan inte beskriva min lycka med ord just nu!
 

TAGGAD

Tjenixen! ursäkta för att jag tagit bort alla inlägg igen. Men nu är det såhär att jag ska leta efter en systemkamera imorgon. Och när jag köper den vill jag att min blogg ska vara lite mer utav en fotoblogg. Hoppas ni förstår!

RSS 2.0