dagens

morgonbilder på dagens
 

hard work

reprisbild
 
Efter skolan åkte jag och vännen min till gymmet. Detta gympass gick mycket bättre än de förra , kände att jag fick gjort det jag ville idag. Sedan blev det även att simma & bada såklart , eller ah mest bada! men tre sjuka grejer hände idag på badhuset..helt sjukt. Men kom nyss hem iallifall , kram!
 

riktigt mysig kväll

 
Det fick bli en riktigt mysig kväll med ett bra träningspass och ett skönt bad. Ska snart lägga mig men först te , har blivit lite beroende tror jag..Godnatt!

nothing like us

morgonbild , finaste justin linnet
 
 
Tisdag idag , snart fredag alltså? ;) Just nu sitter jag och lyssnar på justins nya belive acoustic album. Älskar hans nya låt nothing like us , så bra. Snart blir det hemmagjord pasta carbonara som jag inte ätit sen grekland. Efter det blir det lite styrketräning & bubbelbad. Hoppas ni haft en bra dag!

let her go

arkivbild
 
Efter skolan blev det in till staden med två vänner. Vi kollade runt lite först och sedan såg vi filmen ego. Den var väldigt bra , och rolig! Kom hem för en stund sen och har nyss druckit te. Har så sjukt ont i huvudet/ögonen nu. Brukar bli så när jag tittar på bio för jag inte andvänder mina glasögon så ofta. Men nu sitter dom på och ska snart krypa ner och sova efter en lång dag!

18.35

Denna söndag började med ett gympass och ett kort simpass med bästevännen. Ingen av oss var så motiverade för att åka till gymmet idag men vi åkte ändå. Kände att jag kunde gjort bättre ifrån mig idag , var bara allmänt seg och trött. Sen så stannade jag hos henne ett tag. Och när jag kom hem tryckte jag nästan i mig en hel chipspåse vilket inte var så smart gjort kanske..Men man får ha sina svaga stunder ibland. Imorgon är det skola igen , usch orkar inte.. men det kommer bli en bra kväll åtminstonde :)

smörgåstårta

 

arkivbild

en arkivbild från hösten
 
 Vaknade klockan 12 , som vanligt på lördagar. Sen så gick jag ut på en 35 minuters powewalk i snön. Riktigt jobbigt men värt det! Sen så blev det smörgåstårta med familjen för lite födelsedagsfirande. Hoppas ni får en fin lördag!
 

me today

jacka - bikbok
t-shirt - vero moda
jeans - cubus
 
Skola , fikat med farmor & farfar och äntligen helg!
 
 

10 sanningar om mig

reprisbild
 
1. Jag har aldrig kunnat läsa busstidstabeller och kommer förmodligen aldrig kunna göra det heller..
2. En pojkvän skulle verkligen inte sitta helt fel just nu , men antar att det bara är att vänta.
3. Jag blir typ jätte lätt ledsen typ när nån bara säger nått taskigt eller nån lärare kritiserar mig så blir jag typ genast tårögd.
4. Jag önskar typ hela tiden att kunna leva ett gossipgirl-liv , haha
5. Jag börjar nästan grina med tanken på att jag inte kommer få se justin uppträda i sverige om några månader , känns som nån skjutit en kula rakt i bröstet
6. Jag är sjukt nervös inför gymnasiet
7. Jag suger på matte och mår dåligt på dom lektionerna för får ångest över att jag inte kan någonting
8. Förut hatade jag barn men nu vill jag ha typ 5-6 stycken haha ;)
9. Jag har alltid humörsvängningar , ena sekunden jätte glad andra sekunden sur eller grinig. Inte så lyckat kanske!
10. Denna lista var jobbig att komma på saker till
 

yesterday

tröja - fått av bästis (h&m)
jeans - cubus
 
Igår kväll när jag kom hem skickade jag in min gymnasium ansökan. Det fick bli 1. it gymnasiumet - media estet 2. virginska - hotell & turims 2. yrkesgymnasiumet - hotell och turism (lärling). Är inte helt säker på att mitt första handsval kommer att passa mig kanske linjen men inte skolan. Fast jag tänker ge den en chans , annars är det ju bara att byta senare!
 

pictures

 
Har haft en riktigt bra dag men mina två fina. Man mår ju alltid som bäst när man alltid har några som ställer upp för en oavsett vad. Men nu är jag riktigt trött och imorgon väntar ännu en skoldag. Kan inte lovet komma snart?

morgon

reprisbild
 
Idag har skolan utedag men jag och två kompisar skippar den för att kolla på skräckfilmer med onyttigheter. Så ska snart gå ner till bussen , kram på er!

21.00

bild från helgen
 
Efter skolan blev det till gymmet med vännen min. Ett 2 timmars pass kändes riktigt bra. Köttade verkligen sönder idag , haha. Kom hem för en stund sen och snart blir det te. Har alltid hatat det men ''english breakfast'' te't med mjölk till är riktigt gott!
 

never look back

arkivbild
 
Orkade knappt kliva upp imorse , helgen gick alldelles för fort. Men ser verkligen fram emot denna vecka. Känns som den kommer bli bra!
 
 

Q/A

 
 
 
 
Anonym

Vad kostar ett årskort i vingåker? :)

 

Svar: Ett årskort kostar 1000 :- i vingåker :)


sunday

Mitt första gympass någonsin gick jättebra. Körde 20 min på löpbandet , 30 min på cykeln och lite andra maskinsövningar och styrketräning. Nu har jag dubbelt så mycket träningsvärk. Men nu har jag och min vän 10 gångers klippkort på vingåkersbadet. Så kan både simma och gymma framöver. Och när det går ut blir det årskort. Kom nyss hem och nu blir det färga håret & plugga , kram!

gymma

tre nya instagrambilder 
 
Snart blir det iväg och gymma med vännen min. Vi testar på vingåker men ska förhoppningsvist fortsätta i örebro i mars. Och snacka om att jag har träningsvärk idag , men idag blir det ännu mer träning!

kladdkaka

 
Ställde mig och bakade en kladdkaka helt själv för första gången förut , haha. Blev faktiskt riktigt gott! Men kände mig lite skyldig att äta den med tanke på morgonens träningspass. Men nu blir det äntligen det efterlängtade avsnittet av vampire diaries som nyss sändes efter uppehåll. Som jag alltid säger , ni som inte sett det. Se det!

första springturen iår

 
Tog en lång och välbehövd sovmorgon till 12. Sen så blev det ut på en 30 minuters springtur i det fina vädret. Det gick bättre än väntat tills jag kom till en stig där det inte var plogat och fick köra höga knän i snön. Trodde verkligen jag skulle lägga mig på marken och avlida. Men sen kom jag hem , gjorde lite styrketräning & en lång dusch. Skönt att komma igång!

sport

nytt i garderoben
träningstight - ginatricot 249 :-
röd t-shirt - H&M 79 :-
grå t-shirt - H&M 79 :-

sometimes i get a feeling

morgonbild
 
Efter skolan blev det in till staden och mötte upp mamma. Köpte träningskläder , ett par springtights och två sporttoppar. Visar snart! 
 

träningskläder

 
från: ginatricot & h&m
Imorgon är det äntligen dags att köpa nya träningskläder då jag och bästis ska börja gymma/träna. Någon snygg topp och träningstights får det bli. Jag är inte så jätteinne på att försöka gå ner en massa i vikt eller så men skulle vara skönt att känna att man har lite kondition och man mår ju bättre :)

pannkakor

 
Inte helt fel med pannkakor efter skolan! xoxo
 

just me today

Onsdag idag och dagen har gått riktigt snabbt. Har även fått inlogg för att göra min gymnasieansökan. Tror jag har bestämt mig nu , men tvekar lite fortfarande. Har åtminstonde en månad kvar ungefär att bestämma mig!

nya inköp

 
vit stickad tröja - ginatricot 199 :-
svart munktröja - ginatricot 199 :-
 
Efter skolan blev det in till marieberg med en kompis. Fick med mig hem två inköp , hade velat köpa lite mer men tänkte spara lite pengar. Det var även så himla kallt ute idag och det har snöat nästan hela dagen , så nu var det riktigt skönt att lägga sig i soffan med en massa filtar. Nu sitter jag och lyssnar på flo rida och kollar bloggar. Kramar!

cozyness

munktröja/ginatrciot
jeans/cubus
 
Kände mig för en slapp klädsel idag med tankte på att det var flexlär hela dagen. Önskar jag kunde visa upp lite snyggare outfits här men andvänder inte så mycket fint nu i vinter. Mest sköna och mörka kläder. Hoppas eran dag varit bra!

ett par rosa tulpaner

 
fotade nyss ett par tulpaner som pappa fick från att ha varit borta ;)

not ready to let go


tröttare än tröttast

arkivbild
 
Har haft magvärk i 8 dagar idag och har hoppats varje dag att det ska försvinna. Så hela veckan har jag försökt hålla uppe ett leende även om jag haft ont. Och idag har jag varit snurrig och fortfarande magvärk. Så snälla gud eller nån , gör så det försvinner..

even if the skies get rough

reprisbild
 
Idag kom pappa hem från sjukhuset. Han hade fått en övergående propp i hjärnan för två dagar sen vilket resulterade till att han tappade känseln på högra sidan och han började prata konstigt. Riktigt nära på att han miste livet. Helt sjukt att detta kan hända närsomhelst igen..Sen hände det en hel del andra grejer som jag inte kan nämna här. Men just nu är han hemma ,  sjukskriven i en månad & 3 månader utan att köra bil. Har inte riktigt smällt detta än men hoppas allt blir bättre!
 

summerpictures

Några sommarbilder
 
Jag gillar helt klart vintern mer än sommaren , för den är mycket mysigare. Men börjar längta tills sommaren nu! Jag var nog den enda som inte klagade över vädret i somras med tanke på att jag inte gillar när det är så himla varmt om man inte har en pool/sjö nära. Men iår blir det inte två utlandsresor direkt utan sommarjobb , och kanske åka någonstans åtminstonde ;)
 

fokusering

 
Testade igår att fota på ett fokuserande föremål för att få till dom små ¨bubblorna¨ i bakrunden. Har alltid velat testa det så andvände mig av en mascara & en glitter bh :) 
 

vinn v.i.p biljetter

 
Jag är med och tävlar på denna killens blogg http://www.nattstad.se/sinakechi , han är så grym att han lottar ut två v.i.p biljetter för justin konsert i sverige. Så ni alla beliebers checka in hans tävling och lämna en motivering om varför just du ska vinna. Lycka till , jag håller själv hårt om tummarna!
 

i still turn to you

två eftermiddags/kvällsbilder från idag
 
Var ute och fotade lite men det blev snabbt mörkt så blev inte så mycket resultat. Sedan fixade jag ihop lite kvällsmellis. Hoppas ni haft en bra dag! 

9 januari

 
 
två bilder från helgen

Kom nyss hem från skolan med tråkiga nyheter. Pappa åkte till sjukhuset imorse dom trodde det var förstadiet till stroke. Men han mår mycket bättre nu och spenderar nog bara natten där. Jag skämtade först om det för jag trodde inte det var så allvarligt men det hade kunnat gått riktigt illa. Fast nu är förhoppningsvist allt bra :)
 

ginatricot

 
lite wanties från ginatricot
 
Kan inte våren komma någon gång!?
 
 

20.59

reprisbild
 
Tisdag idag och första dagen efter lovet. Och jag var inte den enda som sov dåligt inatt. Men nu startar en ny termin och denna ska bli sjukt rolig förutom alla nationella prov. Men nu är det bara dags att räkna ner till nästa lov igen , kram!
 

~

Luktade för första gången på victoria secret body splash hemma hos vännen idag. Ett helt nytt craving absolut , måste införskaffas. Annars då? När jag kom hem blev det hämtmat och mys framför olika serier. Imorgon är det skola och skulle inte säga nej till nån mer veckas lov , men ändå skönt att komma in i rutinerna. Snart väntar sängen , godnatt!
 

monday morning

 
Vaknade för en stund sen och snart blir det iväg till en kompis som varit utomlands hela lovet. Har saknat henne , så passade bra att ses ;) Hon har även fått hem sig mina drömskor ett par jeffrey campbells. Inte alls avundsjuk , haha. Hoppas ni får en fin dag , kram!
 
 

new things

 
fick detta igår , hårinpackning & hårfärg.
 

lite av gårdagens

kofta - lindex
jeans - cubus
linne - secondhand (egentligen från cubus)
bandeau bh - ginatricot
 
Lyckades inte få några bra bilder på hur jag såg ut igår för det var så kallt ute så var bara ute och fotade lite snabbt. Nu i helgen har jag inte mått bra. Har haft ont i magen så har bara legat hemma med vampire diaries , gossipgirl , muggar med varm oboý och matteplugg.

insta

   
   
bild 1 - mig på nyår    bild 2 - innan det var dags för en promenix    bild 3 - glass + plugg
 
  några bilder från denna instagram-vecka
 

en ny & två gamla

blå kofta- lindex
grå tröja- rut m fl
t-shirt- vero moda
 
Har spenderat nästan hela dagen på m-berg med mamma & lillebrosan. Hittade den blåa koftan på översta bilden & dom två anda tröjorna är köpta strax innan jul!
 

spring collection

 
H&M's vår kollektion hade en massa bra kläder nu ute på sajten. Vill bara spendera pengar på vårkläder just nu. Och så kan det jättegärna blir vår ute snart ;)
 

 
Världens bästa serie , vampire diaries. 

from new year

bild på mig från nyår
 

promenad/pw

reprisbild
 
Nu blir det ut på en promenad/pw. Mitt nyårslöfte var inte ens att börja träna men får passa på när det är lov och man har orken till det!
 

pics from new years eve

 

lite utav mitt år 2012

I början av året gick jag runt i sköna våroutfits
 
 
 
införskaffade mig mitt kära jb linne på en marknad
 
 
umgicks mycket med bestie
 
 
åkte en hel del till kyrkan pga konfiramtionen med fina vänner!
 
 
slutade 8:an
 
Åkte till Rom med konfan
 
konfrirmerades
 
åkte till grekland med familjen
 
fotade mycket med min första systemkamera speciellt hos bestie
 
mycket tjejkvällar med fina vänner
 
hösten kom och mycket plåtningar utomhus blev det då!
 
Ännu mer tjejkvällar
 
Stockholm med vännen min
 
Ännu mer tjejkvällar ;)

Snön kom
 
Hade en bra jul med familjen!
 
 

RSS 2.0