.

 
 
Ställ lite frågor!
 

SISTA SEPTEMBER

 
Under denna slappa söndagen har jag fixat med hårinpackning , städat hela rummet och rensat kläder. Inget slår en nybäddad säng med rent lakan och överkast! Och idag är 30 september , alltså sista september. Helt sjukt hur fort det har gått från sommar till hösten. 
 
 

AUTUMN

 
Var nyss ute och fotade en sväng. Det är mycket roligare att fota ute när det är höst , man får mycket mer inspiration av färgerna. 
 

SPOTIFY

 
Började morgonen med en underbar dröm. Och just nu sitter jag bara och lyssnar på några låtar från justins album my worlds (the collection). Älskar verkligen det albumet. Igår kväll beställde jag hem 55 framkallande bilder. Bland annat bilder från italien , grekland och bara vardagliga bilder. 
 
 

HELG

en bild jag knäppte nyss
 
 
Kom nyss hem från staden. Det blev en riktigt rolig dag med brudarna. Kollade in en massa snygga höstkläder , åt på pizza planet och bara skrattade. Känns riktigt nyttigt att äta på pizza planet till lunch och ikväll blir det grillen , haha. Hoppas ni haft en grym fredag hittills! 
 
 
 

STUDIEDAG

reprisbild
 
Studiedag , fredag och ska alldelles strax in till staden med tjejerna. Har inga pengar att handla för , men kolla kan man alltid! 
 
 

CHICAGO

Hittade en väldigt snygg tröja på ginatricots hemsida för endast 149 kronor , vill ha så mycket kläder just nu!
 
 

LÄNGRE HELG

bild tagen för några dagar sen
 
Har studiedag imorgon så jag tar lite längre helg nu , riktigt skönt!
 
 

HÖSTIGT

morgonbilder

Det börjar bli mycket kallare nu , så min nya stickade tröja passade riktigt bra att bära en kall höstdag som denna. Jag tror nästan att det är världens skönaste tröja , riktigt mysig! 
 

SENAPSGUL

 
Jag fick denna tröja av min fina vän idag. Vet dock inte om senapsgul är min färg , men roligt att testa något nytt! Och med tanke på att jag har ''tröj-brist'' just nu så känns det riktigt bra med en ny tröja. Latero!

TISDAG

 
Efter skolan blev det hem till en kompis. Vi har nyss fotat lite , hinner inte redigera alla bilder jag tänkte lägga upp. Men redigerar några nån annan dag. Hoppas ni haft en bra tisdag!
 
 
 

BRA AVSLUT PÅ MÅNDAGEN ▲

 
 
Ska nu försöka värma mig lite under täcket med en skvallertidning och en mugg varm oboý. Bra avslut på denna måndagen , godnatt!
 

NATUR

några naturbilder jag knäppte igår
 
 
Imorse när jag skulle cykla till skolan var det riktigt kallt ute. Det var nog första gången på riktigt som skinnjackan behövde rycka in. Och skulle ha velat haft ett par vantar under dagen. Jag somnade när jag kom hem denna måndagen också , slösar bort halva kvällen. Men är så sjukt trött
 
 
 

THIS IS ME

This is me , me myself and I
 
Gick ut och fotade lite innan regnet kom. Men lyckades inte få några bra bilder på mig själv. Men knäppte några bilder innan jag gick ut som ni ser över texten. 
 

SUNDAY

bild från igår!
 
Klev upp ur sängen vid 11. Söndagar brukar vara riktigt tråkiga men det ska bli skönt med en vilodag idag. Har nyss ätit en jättegod frulle och nu blir det andra avenyn. Tog en paus från den serien men ska börja titta igen! Och senare ska jag försöka gå ut och fota , om vädret håller. 
 
 

SATURDAY NIGHT

Hade på mig min nya svarta spetstopp 
 
 Vid halv 6 kom en kompis och hämtade mig. Sedan åkte vi iväg till ''grabb-kväll'' i brevens. Det blev en riktigt lyckad kväll. Två filmer och en kvällspromenad blir alltid lyckat. Kom hem för en stund sen. Är riktigt trött nu , så snart väntar sängen!
 

RAINDROPS ▲

 
Gick ut på bakgården imorse och knäppte några bilder på lite regndroppar. Det har regnat typ hela kvällen/natten , lite mysigt men ändå väldigt kyligt i huset. Lördag idag , riktigt skönt med helg. 
 
 

.

 
Fick med mig hem vanliga blåa jeans , spetstopp , gratis ring , skinnjacka och spray-deo. 
 
 
 

MARIEBERG ▲

jackor jag ska titta på 
 
Kom hem för ett tag sen från skolan. Men ska iväg till marieberg nu med mamma , pappa och lillebrosan. Så detta får bli ett snabbt inlägg. Ska kolla efter jacka , jeans och någon tröja. Latero!
 
 
 

THURSDAY

h ö s t b i l d
 
När jag kom hem från skolan var jag hur trött som helst. Lagade först lite mat och sen så somnade jag nästan direkt. Nu råkade jag dock vakna lite för sent och fick stressplugga lite matte inför andra matteprovet som vi har imorgon. Har knappt nån inspiration på bloggen längre , men ska försöka få igång den mer.
 
 

LÄNKBYTE ▲

 
Gå in och kolla på Alicia Dahlgrens blogg , sjukt söt tjej med mycket fina bilder!
 
http://aliciadala.blogg.se/
 

2 GAMLA BILDER

två arkivfoton
 
Efter skolan åkte jag och några kompisar in till staden för att träffa en gammal konfa-kompis. Vi satt mest på Mc och kollade runt lite. Kom hem för en stund sen , ska bara ta det lugnt nu!
 

ÄNNU MER MATBILDER ▲



När jag kom från skolan var jag så sjukt hungrig. Har överlevt på knäckebörd , äpple och en dammsugare under skoldagen. Som tur var så fanns det några pannkakor kvar från igår. Ikväll kommer jag sitta med matteboken i famnen , prov imorgon och jag kan nästan ingenting.
 
 

COLOURS

 
Riktigt fina stickade tröjor från ginatricot för 249 :-
 

SJUKT GOTT ▲




OH SUNDAY , I HATE YOU

en bild tagen igår
 
Helgens planer blev som sagt inställda. Så det fick bli en hemma-helg. Lite långsamt , men ändå rätt så skönt. Och idag är det söndag. Söndagar är så sjukt tråkiga. Men har än sålänge hunnit öva in lite matte , målat om naglarna glittriga och bara tagit det lugnt. 
 

SLAPP MORGON




Hade en riktigt slapp morgon med ostfrallor , mysbyxor och hårfärgning. Håret blev lite chockladbrunt/rött. Lite ovant men blev rätt så nöjd! Hade planer för dagen men som blev inställda. Nu ska jag iallifall gå ner till brosans fotbollsmatch , latero!

FOTO MED MINNEN ▲



Min gulliga vän ''printade'' ut lite bilder , bland annat en bild jag tog under senaste tjejkvällen. Ler nästan varje gång jag tittar på den , jag har så sjukt fina vänner. Dock så är varken jag eller en till kompis med på bilden så vi måste ta nya bilder där alla är med på! Men denna bild kommer jag iallifall sätta upp på väggen ;)

EVERYTHING'S GONNA BE ALRIGHT

 
Fick brottas med paraplyet ute i spöregnet imorse när jag skulle cykla till skolan. Och det blåste så sjukt mycket att  paraplyet nästan flög iväg. Och när jag kommer till skolan kom jag på att jag hade sovmorgon , så jag var där 45 minuter för tidigt. Har även tagit spruta idag , tyckte inte det gjorde så ont. Började skratta istället. Och efter skolan blev det stan med mamma. Fick med mig hem hårfärg och tights!

OUTFITS ▲






 3 riktigt snygga outfits! från en av mina favoritbloggar http://lillalie.se/
 
 

LÖV


GOOD TIMES

reprisbild
 
Vaknade upp imorse av att jag var lite halvsjuk. Hade ont i magen och huvudet. Så jag kände att jag inte orkade vara i skolan. Därför känns det rätt skönt att vara hemma idag. Har nyss tittat på filmen project x. Sjukt galen film. 
 
 

NÄSTAN DAGLIGA KVÄLLSDRYCKEN ▲




17.02


lite mer höstbilder 
 
Kom hem för ett tag sen. Det har faktiskt varit en riktigt rolig skoldag. Fick även ta en titt på skolfotona nyss , helt hemska. Men nu är jag helt sjukt trött och ska bara försöka värma mig under en filt  , hoppas ni haft en bra tisdag!
 

MONDAY▲

Hade på mig mitt JB linne idag!
 
Måndag idag , hatar måndagar. När man vaknar på morgonen vill man bara ligga kvar i sängen några timmar till. Och när man kommer hem är man dödstrött. Har varit förkyld idag med , men det känns som att det inte kommer hålla på länge till. Och orkar verkligen inte med ännu en skolvecka.
 

MYSKVÄLL



När jag kom hem satte jag mig direkt framför awkward ,  jwoww & snooki och x-factor. Hade på mig min varma onepiece och tända ljus. Sjukt mysigt när man är förkyld. Ska snart sova , vill verkligen inte till skolan imorgon. Helgen har gått alldelles för fort.


HÖSTBILDER



Var nyss ute och fotade med lite höstbilder med vännen min!

SÖNDAG

reprisbild
 
Trotsar min förkylning och åker till en kompis om en stund. Mår lite bättre idag fast fortfarande förkyld. Planerna är filmmys och fota lite. Funderar på att ta med onepiecen , har inte andvänt den sen april. Hoppas ni får en grym söndag!
 

23.17



Har lagt fram halstabletter , termometer , bisolvon , huvudvärkstabletter , vatten och papper. Jag är beredd inför en jobbig natt. Kikhosta , täppt , snuvig , huvudvärk=jobbig lördag. Drack nyss en stor mugg varm oboý för att lindra halsen. Eftersom jag har sovit bort några timmar utav dagen så är jag väldigt pigg just nu. Så snart blir det att kolla på filmen Niceville sedan sova. 
 

SJUKLING



Vaknade upp klockan 06.00 imorse av att jag var så täppt att jag knappt kunde andas. Så hela dagen har jag bara legat däckad i sängen eller på soffan. Inte så kul att man var sjuk förra helgen också , så lördagskvällen lutar mot soffhäng och någon bra film!

I LOVE FRIDAYS ▲

fredagens drömoutfit
 
Nästan alla har gått runt och blivit förkylda utom jag , tills nu. Täppt näsa , lite ont i halsen & lite hosta. Hoppas det försvinner snart! Vill inte ligga hemma helt död på soffan nästa vecka. Men skit i förkylningen för idag är det fredag ▲
 

UPPDATERINGAR PÅGÅR

 
det funkar inte att ladda in bilder i datan för tillfället , så ni får nöja er med en reprisbild!
 
Just nu håller blogg.se på med lite nya uppdateringar och så. Men det är bara tills imorgon. Så idag är statistiken lägre än vanligt eftersom det knappt går att titta bloggar från blogg.se och det går sjukt segt. Men kom iallifall hem från skolan vid 4. Och på sista lektionen fixade jag ihop en grym necessär. Ikväll blir det iallifall att plugga ännu mera matte.

VÄRLDENS FINASTE ▲


Justin drew bieber
 

ONSDAG



morgonbild

Kom hem från skolan vid tre. Fast det blev inte mycket bättre av att komma hem från skolan eftersom snart måste jag sätta mig med matteböckerna och försöka få så mycket gjort som möjligt!


ROSETT TOPP ▲



Ny topp 99 :- från H&M 

Efter skolan åkte jag och en kompis in till staden. Tänkte först köpa hårfärg , men jag visste inte riktigt vilken färg jag vill köpa , haha. Så jag letade efter tröjor istället , tillslut så hittade jag en t-shirt. Kom hem typ vid halv åtta. Och är så sjukt trött nu. Bilderna är lite dåligt redigerade eftersom mitt favorit redigeringsprogram inte finns längre, men det får duga!

ÄNNU MER BILDER ▲



Förra tisdagen var jag som sagt på tjejkväll/middag hos en kompis. Och nu bad en vän mig att lägga upp mer bilder på facebook , så jag tänkte varför inte visa lite mer av bilderna på bloggen. I hope you'd enjoy!

TUB-HALSDUKAR

ginatricot ~ 99 :-
 
Varje höst brukar jag köpa en mysig tubhalsduk , dom är så sjukt gosiga på hösten & vintern. Jag köper alltid från ginatricot så som många andra. Fast jag brukar alltid vara så tråkig och köpa en vit eller svart. Men i år är jag nog sugen på den vinröda/lila!
 

HÖSTDAG

 



Nu känns det som att man kan glömma dom där lite varmare dagarna. Idag känns det iallifall som en kall & blåsig höstdag. Fast inga riktiga hösttäcken har kommit än förutom lite av vädret. Äpplena som hänger på bakgården är det riktigt många av , var tvungen att fota dom. Ikväll är det premiär för Awkward kl 19.00. Räknar ner timmarna nu!
 

SUNDAY



Mår bättre idag än vad jag gjorde igår. Men har fortfarande väldigt ont överallt om jag inte tar tabletter i jämna mellanrum. Så får bara vara hemma idag med. Hatar att må dåligt , eller det gör väl alla? Så jag har inte så mycket att skriva om. Bara att jag kommer vila och svälja tabletter. Hoppas eran söndag blir lite bättre än min!

1 SEPTEMBER

 
Vaknade upp i morse av att jag mådde jättedåligt. Hade mensvärk , huvudvärk och jätteont i ryggen. Efter två tabletter , och att ha tittat på filmen bad teacher så kändes det mycket bättre. Tur att twitter , instagram & facebook finns när man är sjuk. Mamma & pappa är borta och säljer lite gamla prylar. Hörde att några av mina saker blivit sålda , cash cash cash!


NEW



Fyndade denna hoodie på ginatricot igår för endast 199 kronor. Många har sagt att dessa huvtröjor är jättesköna & mjuka. Det var dom faktiskt. Den skönaste tröjan jag någonsin köpt faktiskt! Älskar även kläder i färgen mörkblått. 


RSS 2.0