nyår

några bilder från instagram/december
 
tidsinställt inlägg
Snart blir det fira nyår med vänner! 

14.28

 
Tänkte bara hälsa ett gott nytt år , och ett tidsinställt inlägg läggs upp på bloggen 17.00 ;)

dagen innan nyår

reprisbild från julafton
 
Ska iväg och köpa de sista nyårsgrejerna med mamma lite senare. Sedan blir det hem till bestie där jag spenderar natten. Sen imorgon blir det nyårsfirande med dom bästa!
 

ALLA JULKLAPPARNA

  • Justin bieber kalender
  • tofflor
  • elsas hemligheter
  • spa grejer
  • bh
  • 1000 kronor
  • halsduk
 + en locktång!

lördag

reprisbild
 
Sov tills halv ett imorse , så himla skönt att verkligen få sova ut. Sen så tänkte jag ladda in julklappsbilderna men usb stickan verkar vara trasig. Så får vänta med det. Får se vad dagen har att erbjuda , kramar!

soliga fredag

 
Var ute och fotade lite snabbt förut för det var så soligt. Men det tog inte länge förnst solen gick ner. Annars då? Helt sjukt hur fort lovet går. Redan på måndag är det nyår sen efter nyår måste det pluggas ganska mycket. Så får njuta av de sista dagarna :)
 

good morning

 

BAYLIS & HARDING

 
Kom nyss hem från stan. Fyndade två tröjor på rean. Sen så fick jag även en till julklapp , tack så mycket vännen!
 

mellandagsrea

en riktigt dålig bild från igår , haha.
 
Snart blir det in till staden med min fina vän. Vi ska kolla runt på mellandagsrean , säkert kaos. Men först till ica och ladda på busskortet. Kram!

EN UTAV PRESENTERNA FRÅN BESTIE

 
Fick denna superfina bh utav bestie i julklapp , plus en till till som jag inte fått än ;) Prövade iallifall denna bh på hm för ett tag sen och den satt jätteobekvämt. Sen så fick jag ju samma bh i samma storlek fast den satt perfekt. Hur konstigt är inte det? 
 

kär i min vinröda halsduk

 
Om några timmar kommer mormor & morbror hit för att fira julen lite i efterskott. Fika , mat och prat är väl det som står på schemat. Ni får ha en riktigt bra dag!
 

foto

ett smakprov på dagens fotografering
 
Var ute och fotade en massa innan det blev mörkt. Snön var upp till knäna när jag skulle försöka ta mig fram till granarna. Man måste bara älska jullovet ;) xoxo

tre julaftonsbilder

 

juldagen

morgonbild
 
Fick kliva upp vid halv 7 imorse för att åka in till elgigantens mellandagsrea med mamma & lillebrosan. Lillebrosan köpte en iphone 5 så nu får jag hans samsung nexus S. Kom nyss hem och har nu ätit julfrukost. Får se vad som händer resten utav dagen ;)
 

MERRY CHRISTMAS

 
klänning-Secondhand (från H&M)
 
Idag går jag klädd såhär , Ursäkta vattenfläcken på magen , haha. Tänkte bara kika in och önska er en god jul!
 

imorgon smäller det

weheartit bilder & reprisbild
 
Imorgon smäller det äntligen , julafton!
 

ännu mer julbak

 
Har julbakat kakor , knäck & ischoklad nästan under hela förmiddagen. Plus att det inte är klart än , fortfarande wienernougat & choklad-kola som väntar!

årets julgran

 

blue eyes

 
 

new in

//linne-Bikbok//jeans-Cubus//
 
Detta var vad jag fick med mig hem idag. Och linnet ska andvändas till nyår! Just nu sitter jag med kameran och testar lite inställningar. Ska också försöka orka att läsa manualen till kameran för att lära mig lite mer (vilket jag borde gjort för längesen). Men jag är mer att ''sikta och skjut'' när jag fotar. Utan att tänka på inställningar. Men ska försöka läsa på lite mer! Nu är det dags för att klä granen :)

jullov!

Hade på mig mitt neon-linne med krage idag ▲
 
Idag var det sista dagen i skolan för iår , men jag och vännen min åkte till staden lite tidigare från skolan. Fick med mig hem 2 plagg , visar i ett annat inlägg senare. Fick även hem mina betyg idag. Dom var ungefär som förra året så blev rätt så nöjd. Äntligen jullov!
 

2012

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja , absolut! Mer eller mindre som jag vågar dela på bloggen ;)
 
En bild från i våras
 
 
Har du några nyårslöften? Att bli en bättre människa , njuta av dom sista 6 månaderna i 9:an med alla fina vänner och försöka hålla rent i skåpet ;)
 
Vilka länder besökte du? Italien och Grekland. Lite roligt med tanke på att jag aldrig varit på solsemester innan i somras :)
 
 
Några bilder från Italien & Grekland
 
Vad önskar du att du gjort mindre? Hade kunnat varit lite mer spontan..
 
Bästa minnet från 2012? Oj , svårt att bara välja ett. Men grekland var helt underbart , härliga männsikor , underbart land , härlig värme osv. Men alla stunder med vänner har varit super också och när jag köpte min första systemkamera! :)
 
En sommarbild när jag bara haft min sytemkamera i några dagar
 
Bästa köpet? Mina svarta jeans från cubus , skönaste byxorna någonsin. Dock så sprack mina idag men nya ska inhandlas ;)
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? Call me maybe , Där jag hänger min hatt , Gangnamn style , Titanium , Dansa pausa , Beauty and a beat , Be alright , Au si eu te pego m.m..
 
Vad spenderade du mest pengar på? typ kläder & fika...
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? En massa skratt med familj och vänner , bra låtar , härliga myskvällar , kramar m.m..
 
En av de bästa kvällarna i mitt liv spenderad med bästis..
 
Var du gladare eller ledsnare i år? Jag vet inte riktigt , jag tror att förra året var nästan lika som detta. Men under senaste tiden har mycket drama uppstått men förra året visste jag inte vilka mina riktiga vänner var. Men detta är är jag säker på det mesta och det har nog vart mer skratt iår. Så måste säga att jag var ledsnare förra året.
 
Största musikaliska upptäckten? Nicki minaj , har aldrig gillat henne så mycket förnst nu. Hon spelas om och om igen på spotify-listan. Och justin visste jag såklart att han redan var bäst men hans belive album var verkligen något extra!
 
Favoritprogram på tv:n? Vampire diaries , helt klart.
 
Hur skulle du beskriva din stil 2012? Jag vet inte riktigt , brukar ha rätt så ''normal stil''. Men har helt klart tagit mer risker under 2012. 
 
En tråkig outfitbild tagen nyligen..
 
Var det något du saknade 2012 som du vill ha år 2013? Lite mer sol under sommaren skulle vara bra!
 
Vad ser du mest fram emot med år 2013? Våren , älskar verkligen våren den är så underbar. 
 

wednesday

reprisbild
 
Efter skolan blev det in till staden med pappa , mamma & lillebrosan. Vi åt på restaurang för att ''fira'' lite att det blir jullov imorgon. Så sjukt skönt , så som man har längtat!

börjar närma sig jul

 
Inte helt fel med pepparkaks-bak efter skolan idag igen. Fast efter julen slutar det ändå alltid med att vi slänger alla som inte hänger i granen. Men det är kul att göra dom iallifall ;)

hatar rubriker

bild från i helgen
 
Efter en jobbig skoldag blev det hem till vännen min. Vi pratade ut om allt möjligt och bakade pepparkakor/pepparkakshus. Kom nyss hem och är väldigt förkyld & har huvudvärk idag så ska krypa ner i sängen snart.  
 

sunday

morgonbilder
 
Vaknat vid tolv , ätit adventsfrukost & fika , letat julgran med pappa , går runt och varit väldigt förkyld = min söndag. Och nu letar jag runt på nätet efter något plagg tills nyår. Har fortfarande inte hittat nått. Senare blir det att lägga sig i badet. 
 

tell me something i don't know

 
 

mysoutfit

    //linne-H&M//hoodie-Cubus//jeans-Cubus//
 
Såhär går jag klädd idag. Skulle egentligen letat julgran med pappa på morgonen men det var snökaos utomhus. Så det fick bli en mysdag och håller just nu på att julstäda för att pynta med tomtar och annat. Har även blivit förkyld så mår så bra heller , men hoppas ni haft en bra lördag hittills! 
 

tips

 
För er som fortfarande letar efter julklappar så fixade jag ihop lite julklappstips. Parfymen clean luktar riktigt fräsch och den nya diesel parfymen är perfekt för pojkvännen/pappan. Body buttret är från bodyshop och dom luktar riktigt gott. Ljusen från ikea är riktigt snygga att tända upp julen med!
 

julbakat!



första gången jag bloggar från blogg.se appen nu från lillebrosans mobil så vet inte riktigt hur det blir , har iallifall nyss julbakat choklad-kola. Blev riktigt lyckat!

kalla dagar

bilder från idag
 
Snön har legat på marken i ungefär två veckor nu. Så mysigt med snö men inte kanske när det är 23 minus grader ute , som idag..
 

lucia

 
en instagrambild från i somras
 
Torsdag idag och luciauppvisning i skolan. Kom även hem vid 2 för orkade inte med profilen. Och fredag imorgon , så skönt! Ska även försöka uppdatera lite mer med instagram-bilder till bloggen. När jag får en ny mobil vid jul så ska jag nog försöka mig på blogg.se appen för att hålla mig lite mer uppdaterad!
 

hobbit

 
Efter skolan blev det in till staden med tre fina vänner. Provade en massa nyårsklänningar och sen såg jag och ena kompisen filmen hobbit. Den var jättebra , speciellt om man sätt alla sagan om ringen filmerna. Kom hem för en stund sen och nu väntar sängen!
 

let's fall in love

arkivbild från sommaren!
 
Efter skolan blev det in till staden med mamma. Fikade på vasa som vanligt. Sen så letade jag julklapp till bästis ,  hittade en som jag hoppas hon blir nöjd med! 
 

the woods

tre mer bilder från helgen
 
monday tuesday wednesday thursday friday saturday sunday
 

nyår?


 
Vill verkligen införskaffa mig något riktigt glittrigt/paljett plagg tills nyår. Typ enda chansen att andvända så mycket glitter ;) Nyår kommer spenderas med tjejerna ,  så efter jul blir det att leta runt lite!
 
 

julstök

 
bakat lussebullar & saffransrulltårta , fotat , gått på snöpromenad och fotat ännu mera. Så har min lördag sett ut hittills. Julen närman sig snart och julkänslorna ligger verkligen i luften nu ;)

lördagens

//kofta-H&M//linne-Ginatricot//jeans-Cubus//skor-Skopunkten
 

vinterland

bild jag knäppte imorse
 
Tack vare ett snöbollskrig gick jag hem med is i håret och snö över hela kroppen. När jag klev in i duschen var benen knallröda. Jag duschade i 50 grader , japp ni läste rätt femtio grader. Har nog aldrig frusit så mycket!

torsdag

dagens i svartvit..
 
//kavaj-H&M//linne-Ullared//tights-H&M//
 
Efter skolan blev det hem till vännen mig. Pratat om allt möjligt , töntat oss i snön och sen myst med stickade tröjor , lussebullar och ljus. Kan nog inte bli mycket bättre än så? ▲

happy

 
Så sjukt underbart glad. Klarade två matte prov i dag efter att jag gjort om dom 4-5 gånger för jag blev underkänd varje gång. Men idag klarade jag dom proven , och gissa vad? alla rätt! har nog aldrig hänt förut , haha. Så nu är ca 80 % av skolstressen borta!
 

my window right now


sjukling

två bilder från idag
 
Vaknade upp med magknip så stannade hemma idag. Har fått mycket plugg gjort också vilket behövdes. Har inte så mycket roligt att uppdatera om just nu för varenda dag tills fredag måste jag bara plugga. Mycket prov och inlämningsuppgifter tills betygen ska sättas.
 
 

lite av dagens

 
Har haft en sån sjukt jobbig dag idag , allt går bara åt helvete. Dags att försöka glömma stressen ett ögonblick med vampire diaries. Det var även -17 minus utomhus idag.

självporträtt


 
 

inköpen från igår

blus: H&M
julklapp: hemligt
 

1 december

Bilder från idag
 
1 december , snö , mys och gott att äta. En helt perfekt myslördag. Slutade även med mitt godis/chips förbud nu i helgen. Tänkte ha det så fram tills julafton. Men kunde inte vänta längre , haha. Men nu ska snart lägga mig i badet med ljus och musik. 
 

RSS 2.0