MORGONBILD ▲

 
morgonbild 
 
Efter skolan drog jag , lillebrosan & mamma till m-berg. Fick med mig hem en hoodie. Kan visa den senare eller imorgon! Just nu lyssnar jag på gamla justin bieber låtar , äääääälskar verkligen den grabben. Och gissa vad jag nyss har gjort? skaffat twitter. Följ mig : JJULIAYOLO 
 

CHOKLADBOLLAR



Direkt när jag kom hem från skolan blev det bakdags. Sötsuget var uppe i 100 %. Så det fick bli klassiska chokladbollar. Känns som att 1/3 del av min blogg består av mat och bak bilder , haha. 

SLEEP TIGHT~

 
en reprisbild , vill uppleva himlen sådär igen.
 
Blev så sjukt trött nu på kvällen , så råkade somnade i några timmar. Hatar att det går så fort mellan att skolan har slutat tills man ska lägga sig och sova för att en ny skoldag väntar nästa dag. Har nyss gjort dom första talen på matteläxan. Jag blir så irriterad på föräldrarna när det kommer till att göra läxor. Känns som att man knappt får någon hjälp. Aja , ska sova snart. Kan inte helgen komma snart?

16.32

 
ännu en bild från igår!
 
Kom hem från skolan för någon timme sedan. Dagen har varit rätt så rolig , och inte så jobbig. Jag och en kompis satt och pratade på franskan om våran stockholms-resa. Som förhoppningsvist blir av på höstlovet. Så efter denna månadspeng blir det bara att spara pengar!

TJEJKVÄLL ▲


 
Eftermiddagen och kvällen spenderades borta med lite tjejkväll. Skrattade så mycket att magen knep. Vi tittade på en gammal skolteater från 7an , åt pastasallad med kyckling , fotade en massa och pratade om allt möjligt. Har haft en jättemysig kväll! Snart väntar sängen , är så sjukt trött. Godnatt!

MONDAY ▲

 
Efter en jobbig och långsam dag i skolan så kom jag äntligen hem. Det var dukat med fika på bordet eftersom det är Rolf-dagen idag , alltså min pappas namnsdag. Så vi firade lite smått. Åt så himla mycket mat och fika att jag kan gå mätt i flera dagar nu. Latero!

INDIAN

 
e n   sn y gg   i n d i a n   o u t f i t
 

21.32

Såg nyss Justin bieber möter skavlan på tv:n. Min inspiration , min förebild , han som lyser upp min vardag när allt annat känns tungt. Kan knappt beskriva med ord hur mycket denna kille betyder för mig. Nästan varje dag spelas hans musik i mina öron. Alltid när jag är ledsen så lyssnar jag på hans underbara musik. Och försöker följa hans motton som never say never och follow your dream. Har alltid varit inspererad av honom , har kanske sagt i 6:an att jag inte gillade honom för nästan ingen annan gjorde det. Men han har alltid legat varmt om hjärtat. 
 
Justin föddes 1 mars 1994 , 3 år senare föddes jag 1 mars 1997. Känner mig så sjukt nöjd bara av att 1 mars firar vi båda våra födelsedagar. 
 
 

.


MORGONBILDER

 
Lördagsmorgonen startade med en fruktig smoothie. Sedan har jag rensat ut en massa gamla kläder som ska säljas. Har så sjukt mycket kläder , men så lite höst/vinter kläder. Och det känns även så underbart med helg. Att bara få vila upp sig efter en jobbig skolvecka. Får se vad denna lördag har att erbjuda!
 

~


~ GOODNIGHT ~

 
Ännu en arkivbild , måste skärpa mig nu. Sov gott!
 

22.18

 
finns nog inget bättre än en nybäddad säng en torsdagskväll som denna!
 
Efter skolan drog jag hem till en kompis som jag inte varit hemma hos på länge. Först tog vi det bara lugnt. Sedan mot kvällen åkte vi ner till stallet och jag fick rida på riktigt för första gången. Vi red i skogen medans solen gick ner och jag fick trava med lite hjälp också. Tog tyvär inga bilder , men kommer nog åka dit nån mer gång. Kom nyss hem och ska snart sova , godnatt!
 

LEOPARD

 
Hade på mig min leopardmönstrade t-shirt idag. Fick ingen rättvis bild på den , men mönstret ser ni åtminstonde!

ONSDAG

 
en sommarbild från arkivet
 
Kom hem från skolan vid klockan 3. Hade planer efter , men som blev inställda. Ganska så tur det eftersom det enda jag tänker på när jag kommer hem är att vila/sova. Jag orkar verkligen inte med dessa skoldagar , man blir så sjukt trött. Vi hade iallifall skolfoto idag. Känns som att bilderna inte blev dom bästa men får hålla tummarna. 
 

MY UNIVERSE WILL NEVER BE THE SAME

b j u d e r   p å   e n   s n y g g   o u t f i t
 
Har varit så sjukt trött nu under kvällen , nästan tröttare än igår. Har väntat på att få krypa ner under varma täcket och bara få sova. Så jag säger godnatt nu , kram på er!
 

15.36

 
 
a r k i v b i l d
 
Kom nyss hem från skolan , vi har haft klasskamp idag. Så dagen har gått väldigt långsamt. Just nu är det jättevarmt utomhus , nästan äckligt varmt. Och det var så sjukt jobbigt att kliva upp ur sängen imorse. Skolrutinerna suger verkligen. Men man får göra det bästa av situationen. Hoppas ni haft en bra dag!
 
 

HELT UNDERBARA

 
Skulle så gärna vilja klicka hem ett par , om man bara hade haft pengar!
 

-

 a r k i v b i l d
 
Nu har man avklarat första skoldagen i 9an. Dagen gick mycket bättre och fortare än väntat. Fast när jag kom hem så var jag så sjukt trött att jag somnade nästan direkt. Jusste , för tillfället har jag ingen dator. Men ska låna lillebrosans sålänge. Hoppas ni har haft en bra dag!

MÖRKBLÅ NAGLAR

 
Har nyss haft lite mini-spa! Målade naglarna mörkblå , smetade på en ansiktsmask & provade min nya hårinpackning som gjorde håret superlent och det luktade riktigt gott! Ska försöka lägga mig vid 11-12 ikväll. Vill vara så pigg som möjligt inför morgondagen!
 

12.44

m o r g o n b i l d
 
Dagens planer blev inställda. För varken jag eller min kompis mådde så bra. Vaknade upp med världens huvudvärk och bara allmänt trött. Idag är det även sista sommarlovsdagen. Är så sjukt nervös inför 9an. Söka till gymnasiumet , nationella proven och bara göra så bra ifrån sig som man kan. Det pirrar redan i magen. Men ska försöka njuta av sista dagen trots att man inte mår så bra!
 

CHOCKLADMOUSSE

 
 
Jag och brosan gjorde en jättegod chockladmousse för några dagar sen. Hade aldrig gjort det innan men resultatet blev jättegott! Dekorerade även blåbär och grädde på toppen : )
 

NÖDVÄNDIGA INKÖP

 
Har varit på stan nästan hela dagen för en nödvändig shoppingtur med mamma. Fick med mig hem mina efterlängtade svarta jeans , en hårinpackning  , puder , pudertuss och ett gratis nagellack! Sedan gick vi en snabbis in på en fotoutställning. För mig som är typ nybörjare/fotonörd , hehe. Hoppas ni haft en riktigt bra dag!

MYSIG SOMMARKVÄLL

 
Har nyss firat pappa på altan med resten av familjen. Det blev en riktigt fin sommarkväll med solnedgång och sommarvärme. Det bästa med sommaren är nog kvällens solnedgångar , så himla mysiga. Latero!
 
 

47 ÅR

 
Klev upp ur sängen vid halv 3 , mådde inte alls bra. Huvudvärk och illamående. Men mår mycket bättre nu. Idag fyller min pappa år. Samma dag som madonna! Så vi ska fira honom lite senare. Han fick en vinflaska av dyrt vin. Det är även jättevarmt ute , men ser ingen andledning att sola nu när hösten ändå kommer snart.
 
G r a t t i s    p a p p a !
 

TODAY'S DREAM OUTFIT

H a d e    h e l lr e    t r i p p a t    r u n t    p å    s t a n    i    d e n n a    o u t f it !
 

BIO + NY TOPP

 
Åkte in till staden idag med vännen min. Vi tittade först runt lite och sedan blev det bio. Det fick bli filmen Cockpit. Den var sjukt rolig. Vi lyckas alltid välja bra filmer! När vi skulle åka hem hände det en grej , men det löste sig. Har nyss ringt och frågat hur det var med min amigo. Hoppas ni haft en bra dag!

DAGS ATT FÅ FIN HY

 
Ska försöka börja andvända denna Pure 3in1 för att få finare hy. Min hy verkar bara bli värre och värre och då mår jag bara dåligare. Så ska försöka andvända denna 2-3 gånger i veckan. Ansiktet blir även super lent!

I JUST WANT YOU CLOSE

 
Igår så var det en vecka kvar tills skolan börjar. Sommarlovet har gått väldigt fort. Jag har hunnit konfimerats , åkt på Italien resa med konfirmationsgänget , åkt till Grekland med familjen , umgåtts med nära & kära. Och har även införskaffat mig min första systemkamera! denna sommar har faktiskt varit det bästa någonsin.
 
 
H o p p a s    ni    t a r    v a r a    p å    s i s t a    s o m m a r l o v s v e c k a n !
 
 

ONÖJD

 
Färgade håret igår som sagt. Blev verkligen inte nöjd. På bilden syns bara lite av hur det blev. Det blev väldigt blont/orange för vi råkade lägga för mycket slingor upp till. Så vet inte om jag ska färga till en annan färg , eller låta det se ut såhär i ett tag. Mår nästan lite dåligt av hur det blev. Aja , pusspåer!
 

NYTT ARMBAND

 
Pappa fyndade detta armband på en loppis för ett tag sedan. Fick den igår och den satt som ett smäck och var superfin! Älskar de blåa stenarna. Armbandet kommer få stärka en vardaglig klädsel , hörs!
 

KRÄFTSKIVA 2012


SLINGOR

Sitter med färg i håret och väntar på att klockan ska bli 18.20 så jag kan skölja ur det. Har fortfarande kvar blonda slingor från när jag sist färgade. Men vill slinga igen för att det ska se lite bättre ut till skolstarten! 
 

GÅRDAGEN I BILDER

 
Kom nyss hem från att spenderat underbar tid med vännen min. Det var så sjukt roligt igår , har inte skrattat så mycket på länge. Vi fotade , åkte ner till sjön , myste med film och bara levde livet. Åkte hem ganska tidigt för hon skulle jobba och jag ska snart ha kräftskiva med familjen , latero!
 

HOPPAS PÅ EN FIN AUGUSTIKVÄLL

Vädret är inte på topp just nu , men ska snart åka iväg till min fina vän och spendera natten i hennes stuga. Hoppas vädret håller sig så det blir ett dopp i sjön till kvällen. Kameran följer med så lite bilder kommer nog upp senare ikväll , hoppas ni får en bra lördag!
 
 
b i l d    t a g e n   f ö r   n å g r a   d a g a r   s e n!
 

TODAY'S DREAM FRIDAY OUTFIT

Dom senaste dagarna har datorn gått väldigt segt , så det kanske inte blir så jättemycket uppdatering. Men ska försöka få datan att gå lite snabbare till helgen!
 

IT WILL RAIN

Det har regnat och åskat hela dagen. Så det finns inte så mycket att hitta på. Och humöret blir som vädret!
 

JUST ME


TISDAG

 
 
Det har regnat några skurar idag , vilket är mysigt just på denna dag när man inte har så mycket att göra. Har bara myst till regnet som har knastrat mot fönstrerna. Och har nyss bläddrat igenom det senaste numret av hänt extra. Just nu kikar jag på några avsnitt av andra avenyn. Så har inte så mycket att berätta idag , hörs!
 
 

2-HAND

 
Åkte in till staden idag med min gode vän. Letade efter några höstigare plagg , men hittade inget som var värt att köpa. Men fyndade ett vitt spets linne från rödakorset för endast 20 kr (som egentligen kom från cubus). Och regnet har öst ner idag så har bytt om till myskläder nu , ska försöka värma mig lite. Latero!

MILITARY JACKET

 
 
Vill så gärna skaffa mig en military jacket till hösten , går och matcha till så många outfits. Så sjukt snygga! Vill ha något liknande som den på bilden. 
 

SATURDAY NIGHT

 
 
Spelade mini-golf med mamma , pappa & lillebrorsan förut. Gissa vem som förlorade? haha , jag såklart som alltid. Det blev ändå en jättemysig kväll med härligt väder under spelet och vid sjön. Hoppas ni haft en fin dag!
 

ENGLACAFÉT

 
Cyklade till Englacafét med mamma klockan 11.00 imorse. Det är typ 6-7 km dit om man tog den vägen vi tog. Det var jättejobbigt att cykla , specielt om man har sämsta konditionen som jag. När vi kom fram så fikade vi och pratade om allt som är viktigt just nu. Kom nyss hem och ikväll kanske det blir mini-golf , latero!

-

BLUE & MINT

TORSDAGS KVÄLL

Lämnade min vän vid bussen för en stund sen. Det blev inte filmmys för vädret var alldelles för fint. Vi satt ute hela tiden och pratade om en massa saker , typ allt viktigt som händer nu till hösten. Nu hör jag redan utanför fönstret att syrsorna har börjat låta , känns som att det kommer bli en fin sommarkväll!
 
 
tog en fin bild på ett litet bi som surrade runt dillen nyss.  
 

CAN´T STOP THE FEELINGS

 
 
Ska snart ta cykeln och möta min fina vän. Planerna är filmmys , men vädret kanske är för bra för det. Så vi får se vad som hittas på!
 
 

23.05

Kom hem vid klockan nio. Filmen var jättebra , stor rekommendation! Köpte även lite nödvändiga saker till skolstarten. Nu blir det några avsnitt av andra avenyn , ha det bra!
 
 

1 AUGUSTI

Ska snart dra in till staden för lite bio med mamma. Det fick bli filmen inte ens det förflutna. Den verkar väldigt bra! Hoppas ni får en fin dag så hörs vi senare , latero.
 
d a g e n s   f a c e l o o k

RSS 2.0