efterlängtade helg

en outfit bild från början av november 
 
Efter skolan åkte jag och bästis in till staden. Fick med mig hem en julklapp till mamma och en t-shirt (lägger ut bilder i helgen). Kom hem för ett tag sen och är så sjukt trött. Ska blir riktigt skönt med sovmorgon imorgon och då är det även 1 december!
 

tre morgonbilder

 

glitter-bh H&M 99 :-

Det verkar verkligen inte som att jag är den enda som fastnat för dessa ''glitter bh:ar'' från H&M för endast 99 kronor. Skulle vara så fint till en transparent skjorta eller ett vitt tunnt linne som man ser glittret sticka fram lite!
 
 

dagens tråkiga klädsel

//hoodie-Ginatricot//linne-Ullared//jeans-Cubus//skor-Skopunkten//
 
Eftersom det snöade så mycket imorse och det var väldigt kallt så kände jag för att ta på mig varma och sköna kläder. Så det blev inte så mycket att fota till ''dagens outfit''. Men är så sjukt glad att snön är här , hoppas den stannar!

tisdagsmys


Stickad tröja , skola , snö , sockor , tända ljus & pepparkakor = tisdag
 

svar på tal

Det var någon som undrade var de stickade tröjorna från förra inlägget kom ifrån: 
 
svarta: http://www.efoxcity.com
 
röda: http://www.udobuy.com/
 

4 st favorit julaftonsoutfits

 
 
 
Untitled #2
 
 
Untitled #2
 
 
Untitled #2
 
 
Untitled #2
 
Fixade ihop dessa julaftonsoutfits på polyvore.com för några veckor sen. Ja , man kan ju alltid drömma..

vampire diaries

arkivbild från hösten
 
Började igår kväll titta på första säsongen av vampire diaries.Och jag kan helt klart säga att jag är förälskad i en serie. Så jävla bra..
 

gårdagens

gårdagens klädsel
//t-shirt Bikbok//jeansväst-Cubus//jeans-Cubus//skor-Skopunkten//
 
Kolla vad duktig jag blivit som har börjat visa er ''dagens'' outfits''. Såhär såg jag ut igår fast när jag kom hem till vännen min bytte jag om till lite mer myskläder för att ha resten av kvällen. Senare ska jag iväg och titta på innebandy.  
 

mys

några bilder från fredagskvällen
 
Efter skolan hängde jag med en kompis hem. Så fixade vi oss och så sen åkte vi till tjejerna då blev det födelsedagsfirande. Ett efterskottsfirande och ett i förskott. Åt så himla mycket gott och har nog inte skrattat såhär mycket på länge. Skratt , tårar , och allt mellan himmel och jord pratade vi om. Kom nyss hem dock så fick jag åka en extra vända tillbaka för jag hade glömt kameran. Men nu är jag hemma och nu väntar sängen!
 

höstdepp

gammal bild
 
Har blivit så sjukt höstdeppig denna vecka. Jag älskar hösten men just nu är den bara slaskig och grå. Så det skulle gärna kunna komma snö så man kan vakna upp till att hela vägen är vit och man får se en annan färg en grå. För övrigt så är jag jättestressad just nu , har svårare att sova , fått en massa exem under armarna , blåsor i läppen/munnen och det känns som att skolarbeten/prov inte går så bra för tillfället. Vill bara ha jullov , att kunna lägga undan allt stressigt och bara ta det lugnt.
 

nytt smink


grattis bestie!

 
Idag fyller min fina bästavän 15 år. Så ett stort grattis till dig vännen , hoppas du får en underbar dag!
 

min önskelista

 
Fixade snabbt ihop en önskelista igår. Detta vill jag verkligen ha och behöver verkligen ;) dock så tror jag att det är 2 % chans att jag skulle få justin bieber biljetter. Men resten av grejerna får jag hoppas på!
 

sjuk


 
reprisbild
 
Stannade hemma från skolan idag. Vaknade men världens huvudvärk. Så det fick bli några timmars extra sömn. Ska snart titta på andra avenyn och kanske någon film. Sen så måste jag verkligen plugga. Låter som en jätterolig dag eller hur?

dagens

//tröja-H&M//linne-Lindex//jeans-Cubus//skor-Skopunkten//

fixat

 
Har nyss möblerat om rummet och städat. Det behövdes verkligen! Söndagar brukade förut alltid vara den sämsta dagen för dom var så långsamma och tråkiga. Men söndagar är perfekta till att ta tag i sånt som man egentligen bara brukar vänta med.
 

sunday , and nothing important to do

 

strawbeey & cheesecake

 
Inte helt fel med ben & jerry's en grå lördag som denna :)
 

världens bästa

 

fredag

 
Efter skolan blev det in till staden med nästan hela tjej-gänget , vi såg breaking dawn part two. Helt klart världens bästa film. Helt sjukt hur man har läst alla böcker , sett alla filmer och nu tar det slut. Men det ryktas om att det kanske kommer mer böcker/filmer om några år. Tog även spruta idag i skolan och dagens goda gärning var att ge en hemlös mina chicken nuggets ▲
 

turn around

septemberbild
 
Har haft ''friluftsdag'' i skolan idag. Ganska så onödig skoldag men det var kul att titta på klassen under volleybollen iallifall. Sen så fyllde en kompis 15 idag så det firades med cupcakes och paket. Sen imorgon ska det firas på riktigt med saigon och bio ;)
 

älskling

 
conor maynard , älskling.
 

portkod 1321

en bild tagen i helgen
 
Efter skolan blev det kompishäng med mina två fina tjejer. Skrattade så himla mycket att jag är helt utslagen nu. Nu blir det iallifall portkod 1321 för alla typ tipsar om den serien så måste nästan se den. Sen väntar sängen!
 

tisdag

slängde ihop en gif med en gammal bild
 
Det var en ganska så jobbig skoldag idag , jag var ganska så irriterad så det blev lite konflikter. Har disskuterat med en kompis idag hur gärna vi vill se swedish house maffia i stockholm om typ en vecka. Det är så mycket bra artister som ska uppträda i stockholm snart. Swedish house maffia , chris brown och justin bieber.
 

pannkaks-middag

 
Eftersom det inte fanns någon hemma som kunde göra mat så fixade jag lite pannkakor. Trodde dom skulle vara hur äckliga som helst men dom blev riktigt goda ;) Nu blir det EMA's eftersom jag missade det igår. Hoppas ni har haft en bra måndag!
 
 

3 favorit julsånger med justin bieber


brown

 
Har haft lite farsdag-firande idag. Hans paket inehöll en chokladask , sen så åt vi en massa god mat ;) Senare blir det att färga håret. Dags att ta itu med den fula utväxten!

julmarknaden i bilder

 
Kom hem från julmarknaden för ett tag sen. Man blir verkligen julaftons-sugen när man är där. Dock så äter jag ju inte godis nu så kunde inte smaka så mycket , men det var kul att bara titta också :)

as long as you love me

reprisbild
 
Ska alldelles strax åka iväg på julmarknad med familjen. Tar med mig kameran men jag vet inte om man får fota inne plus att det är väldigt mycket folk. Men den följer med iallifall. Ni får ha en bra lördag!
 

justin is always on my screen

 

one less lonely girl

 
 sommarbild
 

dagens klädsel ▲

 
Efter skolan åkte jag och en kompis in till staden. Kollade runt lite och fixade en grej. Kom hem för ett tag sen och ska nu skriva klart no-uppgiften och mysa ner mig i min onepiece.
 

snö

 
Pappa sa nyss till mig att kolla ut genom fönstret och då snöar det ute! Jag älskar verkligen julen/vintern så var lite orolig att det inte skulle komma någon snö iår. Fast det ligger nog inte kvar på marken imorgon men får hoppas.
 

everything will be okay in the end , if it's not okay it's not the end

reprisbild
 
Dagens dåliga saker: min locktång gick sönder imorse , det var halt att cykla , det har varit många inbrott nära där jag bor under de senaste dygnen. 
 
Dagens bra saker: det är snart fredag.
 
 

todays dream outfit

Untitled #2
 
skulle inte haft något emot att gå runt klädd såhär idag ▲
 
Provade igår att slänga ihop en egen outfit på polyvore.com. Istället för att ''sno andras dream outfits'' ;)
 
 

våffla


hey


 
Första skoldagen efter lovet avklarat ,  utvecklingssamtalet avklarat och nu är jag äntligen hemma.
 

VILL HA TILLS JUL ▲


PLUGGDAG

 
Söndag idag och måste verkligen plugga hela dagen. Matteprov och No-uppgift att fixa tills nästa vecka. Och idag börjar jag mitt godis/chips förbud. Ska försöka klara mig utan det tills 24 december , alltså tills julafton.

ANDRA AVENYN

 
Kom hem från en riktigt rolig kväll för ett tag sen. Skrattade så sjukt mycket ;) Just nu tittar jag bara på andra avenyn och njuter av sista uppekvällen på lovet. 
 
 

SATURDAY


reprisbild
 
Sitter just nu hemma hos en kompis och försöker komma på på vad vi ska hitta på för något. Så har inte så mycket att uppdatera om just nu men ni får ha en bra kväll!
 

BOWLING

reprisbild
 
 
Åker iväg och bowlar nu med familjen + pizzaplaneten. Orkar inte ta med kameran idag , men ni får ha en bra fredag!
 

BILDER FRÅN IDAG

 
Lite bilder från dagen på factory outlet och delicato , och mysiga sockorna som jag fick med hem. Även en riktigt seriös bild på mig med ''björnfitta'' på huvudet haha. 

THURSDAY

 
lite utav dagens
 
Alldelles strax åker jag och mamma till vingåker factory-outlet och delicato för att kolla på kläder och en massa bakelser. Sen så måste jag komma igång med pluggningen. För nästa vecka är det dags för verkligheten , skolan. 
 

RSS 2.0